Asiakaspalvelu: 010 424 2980
AUKIOLOAJAT: arkisin klo 9 – 11.30 ja klo 12.30 -15.00
PUHELINAIKA: klo 9.30 – 15.00

Mittarilukemailmoitus.

Asukkaan muuttaessa taloon tai talosta pois, on hänen tehtävä muuttoilmoitus taloyhtiön kiinteistöhuollosta vastaavalle huoltoyhtiölle. 

Ilmoita vesimittarin lukema

Taloyhtiö laskuttaa vedenkulutuksen mittarilukeman mukaan. Kulutusta kannattaa tarkailla omatoimisesti kuukausittain merkitsemällä mittarilukemat paperille. Mikäli itse et pääse lukemaan vesimittaria voit pyytää huoltomiestä avuksesi. Vesilaskuyllätysten välttämiseksi ilmoitathan vesikalustevuodoista heti taloyhtiösi kiinteistöhuollosta vastaavalle huoltoyhtiölle.

Voit myös ladata mittarilukemailmoituksen tästä. Se tulee palauttaa Kartanon Isännöintipalvelun Oy:n asiakaspalveluun osoitteeseen Juvankatu 10.

Huoneistokohtaiset vesimittarilukemat voit ilmoittaa nyt myös alla olevalla sähköisellä lomakkeella.

TÄRKEÄÄ TIETOA LOMAKKEEN LÄHETTÄMISESTÄ!

Tarkistithan, että täytit varmasti kaikki pakolliset kentät?

Lomakkeen lähetyksen jälkeen sinut ohjataan Kiitos-sivulle ja antamaasi sähköpostiin lähetetään yhteenveto lähettämistäsi tiedoista. Tarkista lomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostisi (tarvittaessa myös roskapostikansio) ja ole asiakaspalveluumme yhteydessä, jos et saanut yhteenvetoa! Jos et saanut yhteenvetoa, emme voi taata, että viestisi on vastaanotettu.

Hakijan henkilötiedot

Avio-/avopuolison henkilötiedot

Asuminen

Muut asumaan tulevat henkilöt

Haettava huoneisto

Huoneistotyyppi
Max. tiedoston koko: 2 MB.
Max. tiedoston koko: 2 MB.

Lisätiedot

Suostun siihen, että luottotietoni tarkistetaan(Pakollinen)