Vaihde: 010 424 2980
AUKIOLOAJAT: ma-to klo 8-16, pe klo 8-15 
PUHELINAIKA: klo 9.30-15 

Kartanon Isännöintipalvelut Oy.

Kartanon Isännöintipalvelut Oy on Kaukajärviousuuskunnan 100 %: sti omistama isännöintipalvelutuotannon tytäryhtiö.

Kartanon Isännöintipalvelut Oy

Kartanon Isännöintipalvelut Oy aloitti omana yrityksenään 1.1.2016, ja aiemmin isännöintipalveluita tuottaneet henkilöt siirtyivät vanhoina työntekijöinä yrityksen palvelukseen.

Kartanon Isännöintipalvelut Oy tarjoaa isännöintipalveluja asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille Tampereen talousalueella. Isännöintipalvelujen tuottamisesta meillä on 50-vuoden kokemus. Isännöinti on asiantuntijapalvelua, jonka päämääränä on ylläpitää kiinteistön arvoa sekä vastata yhtiön taloushallinnosta, kiinteistön energiatehokkuudesta ja asumisviihtyvyydestä.

Kokemusta, kontakteja ja korjaus-hankkeita

Pitkä kokemus isännöintitoimialalta takaa asiakkaillemme ammattitaitoiset ja tarkoituksenmukaiset isännöintipalvelut asiakaskiinteistöillemme. Pitkän kokemuksemme myötä meillä on myös laajat yhteistyöverkostot kiinteistönpidon osalta.

Meillä on kokemusta isoista, pienistä, vaativista sekä ryhmäkorjaushankkeista julkisivujen, putkistojen peruskorjausten sekä lämmöntalteenottolaitteistojen hankintojen osalta, joita on onnistuneesti toteutettu asiakaskiinteistöjemme kanssa. Kokenut isännöinti auttaa löytämään oikeat, kokeneet ja ammattitaitoiset yhteistyötahot korjaushankkeisiin.

Tiimimalli takaa asioiden hoitumisen

Meillä isännöintipalvelua tuottaa yhden ihmisen sijasta joukko kiinteistöhallinnan ammattilaisia, isännöintitiimi. Asiakasyhtiömme ostavat meiltä kokonaisvaltaista isännöintipalvelua, jota isännöitsijän lisäksi tuottavat myös kiinteistösihteeri, kirjanpitäjä ja asiakaspalvelu. Tiimimalli tuottaa asiakasyhtiöille lisäturvaa, sillä tiimi huolehtii yhtiön asioista, vaikka oma henkilöisännöitsijä ei olisi tavoitettavissa. Asioiden hoito ei ole yhden ihmisen varassa: asiakasyhtiöidemme asiat ovat osaavan tiimi hoidettavana.

Isännöitsijä

Taloyhtiön osakkaat valitsevat varsinaisessa yhtiökokouksessa edustajakseen hallituksen. Hallituksen tehtäviin kuuluu isännöitsijän valinta ja nimeäminen.

Yhdessä hallituksen kanssa isännöitsijä hallinnoi asiakasyhtiön taloutta niin, että kiinteistön hoito- ja ylläpitokustannukset pysyvät pitkällä tähtäimellä tasaisina ja ennakoitavina. Suunnitelmallisella kiinteistönpidolla huolehditaan isojen peruskorjausten ajoittamisesta siten, etteivät asumiskustannukset nouse kohtuuttomiksi. Säännöllisen kulutusseuranan avulla voidaan havaita poikkeamat ja reagoida niihin tarvittavalla tavalla.

Isännöintisopimus

Isännöintipalveluista tehdään aina kirjallinen sopimus taloyhtiön kanssa. Isännöintisopimuksissa käytämme  sopimuspohjaa, joka perustuu ISE 2007 sopimusehtoihin.