Asiakaspalvelu: 010 424 2910
AUKIOLOAJAT:  ma-to klo 8 -16, pe 8-15

Puhelinaika klo 9-15

Tiedote Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy:n ja Kartanon Puhtauspalvelut Oy:n asiakkaille.

10.3.2023

Palvelualojen ammattiliitto PAM julisti kiinteistöpalvelualalle 1.3.2023 alkavaksi ylityökiellon ja antoi lakkovaroituksen. Ylityökielto on alkanut keskiviikkona 1.3.2023.

Lakko on ilmoitettu alkavaksi torstaina 16.3. klo 00.00 ja päättyväksi lauantaina 18.3. klo 24.00. Lakkokohteita on satoja ympäri Suomea ja lakko tulisi koskemaan noin 2500 työntekijää. Joukossa on erilaisia kohteita ja alan toimijoita ympäri Suomea. Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy ja Kartanon Puhtauspalvelut Oy ovat molemmat PAMin ilmoittamien lakkokohteiden joukossa kaikkien toimintojensa osalta.

Haluamme jo etukäteen ilmoittaa, että päivystysaikaiset ja päivystysluontoiset työt ja tehtävät kyetään suorittamaan niin ylityökiellon kuin mahdollisen lakonkin aikana.

Ylityökiellon ollessa voimassa saattaa se hidastaa ja myöhästyttää mm. lumen auraukseen liittyviä töitä. Pelastustiet hälytysajoneuvoille ovat ensisijaisesti kunnossapidettäviä kulkuväyliä. Lakko saattaa myös vaikuttaa ei -kiireellisten töiden vasteaikoihin pidentäen niitä jonkin verran. Kaikkia siivousohjelmien mukaisia töitä ei välttämättä kyetä tekemään.

Pahoittelemme jo etukäteen ylityökiellon ja mahdollisen lakon asiakkaillemme aiheuttamia haittoja ja hidasteita.

Pasi Mäkinen

toimitusjohtaja

Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy

Kartanon Puhtauspalvelut Oy