Asiakaspalvelu: 010 424 2950
Toimisto avoinna: ma-to klo 8-16, pe 8-15

Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy

Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy tuottaa kaikki kiinteistöjen, niiden käyttäjien, kiinteistönomistajaorganisaatioiden ja yksityisasiakkaiden tarvitsemat talohuollon, aluetöiden sekä ohjaus- ja valvontajärjestelmien palvelut. Kartanon Kiinteistöpalveluiden käyntiosoite on Juvankatu 10. Asiakaspalvelupisteemme on yhteinen Kartanon Puhtauspalvelut Oy:n kanssa.

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuollon lähtökohtana ovat asumisen ja elämisen mukavuus ja turvallisuus sekä kiinteistöjen arvon säilyttäminen / parantaminen. Asumiseen liittyvät palvelut ja asiat toimivat tyylikkäästi ja luotettavasti ilman, että asukkaan tarvitsee niitä edes huomata. Jokaiselle asiakaskiinteistöllemme nimetään oma huoltohenkilö, joka huolehtii vastuukiinteistöistään tuntien kunkin kiinteistön ominaispiirteet. Tämä tuo asiakaskiinteistölle turvaa, viihtyvyyttä ja kustannussäästöjä.

Aluetyöt

Kiinteistöjen ulkohuoltotehtävät teemme huolellisesti ja laadukkaasti, sopimuksen mukaisesti. Ulkohuollon töissä, joissa tarvitaan konekalustoa, on myös pääsääntöisesti sama tekijä joka kerralla. Näin kohdekohtaiset erityispiirteet tulevat parhaiten otetuksi huomioon ja mahdolliset vahingot minimoidaan. Henkilökuntamme on osaavaa ja heillä on käytössään nykyaikaiset ja tehokkaat työvälineet mahdollisimman hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Sopimustehtävien lisäksi teemme myös muita ulkoalueiden töitä, tarvittaessa voitte tiedustella näistä tarkemmin asiakaspalvelumme kautta. Kalustovalintoja tehdessämme otamme huomioon myös yhteisen ympäristömme. Kalustomme on nykyaikaista, tarkoituksen mukaista ja lisäksi mahdollisimman ympäristöystävällistä.