Asiakaspalvelu: 010 424 2910
AUKIOLOAJAT:  ma-to klo 8 -16, pe 8-15
Puhelinaika klo 9.30-15

Isännöinti Tampere – Kartanon Isännöintipalvelut Oy on paikallinen asumisen kumppanisi Tampereella ja Pirkanmaalla

Taloyhtiössä isännöinnin näkyvin osa liittyy usein yhtiökokouksiin. Isännöintitehtäviimme Kartanon Isännöintipalvelut Oy:ssa kuuluu myös monet muut taloyhtiön toimet ja tehtävät, aina jokapäiväisistä pienistä arkisista tehtävistä, suuriin hallinnollisiin kokonaisuuksiin.

Isännöitsijä yhteistyössä hallituksen kanssa ohjaa ja valvoo taloyhtiön toimintaa ja huolehtii sen asukkaiden arjen toimivuudesta. Isännöinti huolehtii kiinteistön ylläpidosta, taloushallinnosta ja yhtiön arvon säilymisestä. Laadukas isännöinti tähtää aina mahdollisimman ennakoitavaan ja turvalliseen arkeen. Suunnitelmallisuus ja huolella laaditut kiinteistöstrategiat varmistavat, että taloyhtiöiden kunto ja talous ovat turvattuina.

Meille Kartanon Isännöintipalvelut Oy:ssa on erityisen tärkeää pitää huolta siitä, että asiakkaidemme asumisen puitteet ovat kunnossa sekä nyt että tulevaisuudessa. Suuntaamme katseemme nykyhetkestä turvalliseen ja ennakoitavaan tulevaisuuteen, jotta asiakkaamme voivat keskittyä siihen tärkeimpään – itse Elämiseen.

Hyvä isännöitsijä Tampereelta – Isännöintitoimisto varmistaa arjen toimivuuden ja osakkaiden omaisuuden arvon säilymisen

Johtamisen ja taloyhtiön taloushallinnon lisäksi meillä on erityinen ja arvokas tehtävä – toimimme taloyhtiön varainhoitajina. Huolehdimme asiakasosakeyhtiöidemme varojen kustannustehokkaasta käytöstä yhdessä taloyhtiön hallituksen ja taloushallinnon asiantuntijoidemme kanssa. Toiminnallamme ja ohjeistuksellamme pyrimme varmistamaan asiakasyhtiöillemme asumiskustannuksien kohtuullisena pysymisen, kiinteistöjen energiatehokkuudesta huolehtimisen sekä pidämme huolta kunkin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiömme taloudellisista resursseista suunnitelmallisella kunnossapidolla.

Koti on suurimmalle osalle ihmisistä elämän merkittävin sijoitus. Yksi tärkeimmistä isännöinnin tehtävistämme liittyykin kiinteistön arvon ja osakkaiden omaisuuden arvon säilyttämiseen ja usein myös kiinteistön arvon kehittymiseen. Pitkän ja laaja-alaisen, Tampereelle ja Pirkanmaalle sijoittuvan isännöintikokemuksemme myötä syntynyt kiinteistönpidon erityisasiantuntijuus auttaa meitä pitämään huolta asiakasyhtiöistämme laadukkaasti ja suunnitelmallisesti. Ymmärrämme asuntosi taloudellisen ja inhimillisen merkityksen, ja meillä on paitsi taloushallinnon ja kiinteistönpidon, mutta myös asumisen asiantuntijuutta.

Kartanon Isännöintipalvelulla on pitkä historia isännöintipalveluista Tampereen ja Pirkanmaan alueella

Erityinen etumme Kartanon Isännöintipalveluissa on yli 50-vuotisen kokemuksemme myötä muodostunut isännöinnin, kiinteistönpidon ja taloushallinnon erityisasiantuntijuus. Asiantuntijuutemme kohdistuu taloyhtiöiden päivittäisen isännöinnin ohella laajojen ja haastavien korjaushankkeiden suunnitteluun ja läpivientiin.

Toimimme Kaukajärviosuuskunnan konsernin alaisuudessa. Konsernitoiminnan myötä meillä on asiantuntijuutta ja laaja-alaista ymmärrystä kaikista asumiseen liittyvistä toimista isännöinnistä kiinteistö- ja vuokrauspalveluihin. Tarjoamme auktorisoitua ja luotettavaa isännöintiä Tampereella. Huolehdimme asiantuntevasti taloyhtiöiden kiinteistön- ja taloudenpitoon liittyvien lakien ja säädösten mukaisesta toiminnasta.

Meillä on siis kokemusta, taitoa ja historiaa isännöintipalveluista Tampereella. Asiakaskohteemme koko ei kuitenkaan määrittele meitä, vaan panostamme ihmislähtöiseen isännöintiin niin suurissa kuin pienissäkin asunto- ja kiinteistöyhtiöissä. Lisäksi yli 50-vuotiseen historiaamme mahtuu useiden, hyvin erilaisten kohteiden isännöintiä, joiden myötä meille on kertynyt ainutlaatuista tietoa kunkin taloyhtiön toiminnasta ja yksilöllisistä erityispiirteistä. Meillä on kokemuksemme ja asiantuntijatiimiemme myötä myös runsaasti kollektiivista, jaettua tietoa ja taitoa taloyhtiöidemme tueksi – haluamme antaa kaiken tämän kokemuksen ja osaamisemme asiakkaidemme käyttöön parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota siis meihin yhteyttä, mikäli etsit asiantuntevaa ja luotettavaa isännöintitoimistoa Tampereelta!